Rotterdam rijplatenRijplaten kopen bij Rotterdam?

Wij zijn specialist in de verkoop van stalen rijplaten. Rijplaatopmaat.nl ligt op 30 min rijden vanaf Rotterdam. Bedrijven uit heel Nederland, België en Duitsland kopen bij ons rijplaten vanwege de hoge kwaliteit, service, kennis en scherpe prijzen.

Uit voorraad & op maat leverbaar

Wij hebben een ruime voorraad aan stalen rijplaten. Hierdoor kunnen wij snel leveren. Daarnaast leveren wij ook platen volledig op maat. In elk gewenst gewicht, afmetingen en kwaliteit. Ook het aanbrengen van een logo, tekst, afgeronden hoeken of trekgaten zijn geen enkel probleem. Dit doen wij allemaal onder 1 dak. Doordat de rijplaten van staal zijn, zijn ze geschikt voor zeer intensief gebruik en zware belasting. Graafmachines, traktoren, walsmachines en zwaar beladen vrachtwagen zijn geen enkel probleem.

Over Rijplaatopmaat.nl

Rijplaatopmaat.nl is onderdeel van Merwestaal en bevindt zich in Moerdijk. Rotterdam ligt op slechts een half uur rijden en Dordrecht op 20 minuten. Via de A16 steek je vanuit Zuid-Holland het Hollands Diep over en ben je binnen enkele rij-minuten bij Rijplaatopmaat.nl.

Vraag hier een scherpe offerte aan.